sunnuntai 18. lokakuuta 2009

Hauska juttu tämäkin

Tässä pari kaverusta leikkii ja tappelee. Hauska juttu, joka paranee, jos pistät kaitsarit päälle. Jos haluat katsoa videon isompana, klikkaile vain oikeassa alakulmassa olevaa ruudun kuvaa.



Toinen hauska juttu on tässä, jossa esiintyy kissapianisti. On tuo melkoinen epeli tavallisen koiran näkökulmasta.

2 kommenttia:

Tepa kirjoitti...

Terve Oliver!

Kuulin tuossa toisella korvalla kun mamma luki blogistasi miten kissalle syötetään pilleri. ja että muka koirille tarvitsee vain kääräistä tabletti pekoniin. Hoh-hoijaa! Minusta se on vähän kukkua se. Mekö muka emme haistaisi niitä valkoisia iljetyksiä siitä pekonista?!

Täytyyhän sitä välillä järjestää mammalle vähän äksöniä. Hän kun luulee, että tabletinsyöttö on helppo nakki - tai maksamakkara - tai lihapulla. Siitä vain tabletti lihapullaan ja vauhdilla ahnaaseen kitaan.. niinhän sitä luulisi. Ainakaan minun kanssani ei se ihan niin mene. Puolitoista pahanmakuista ja -hajuista tablettia pitäisi kerralla(3 tablettia päivässä) saada ujutettua tuhansilla hajusensoreilla varustetun kirsuni ohi - tai ali.

Voiko muutaman tabletin syöttämisestä tulla tahtojen taistelu ja elämää suurempi mittelö kekseliäisyydessä, mistä ei perheriitakaan ole kaukana? Ainakin mamman mielestä voi.

Muutama meillä kokeiltu kikka, joita kokeillessa minulla oli valtavan hauskaa ja mammalla hirveä hiki:

1)Kääri tabletit puolikas kerrallaan maksamakkaraan ja heitä vauhdilla tabletittomia ja tabletillisia makkarapalloja kitaan. Tulos: lattialla limaisia tabletinpuolikkaita.

2)Piilota tabletinpuolikas lihapullaan ja heitä kitaan. Tulos: lattialla limainen tabletinpuolikas.

3)Laita 4 lihapullan puolikasta keittiön työtason reunalle(kolmeen piilotettu tabletinpuolikas)ja odota varasteluun taipuvaisen airiksen tuloa. Tulos: yksi limainen tabletinpuolikas työtasolla.

4)Piilota tabletinpuolikas oliiviin (oliivit ovat sekä isännän että varaisännän herkkua). Tulos: lattialla limainen tabletinpuolikas.

5)Piilota tabletit ruoan sekaan - älä naurata.

6)Piilota tabletit kilon paahtopaistiin ja jätä paisti vartioimatta pöydälle (harmikseni ei kokeiltu) - voisi ehkä tepsiä.

Ensimmäisenä tabletinantopäivänä noiden kaikkien kohtien 1-4yhdistelmällä saatiin menemään alas puoli pakettia lihapullia, muutama oliivi, puolikas maksamakkarapötkö ja kolme tablettia. Tykkäänhän minä ruuasta, ja kun vielä syödessä voi yhdistää huvin ja hyödyn, niin mikäs se tässä on koirana ollessa.

Terveisin

Keke

Tiia Ahveninen os. Hämäläinen kirjoitti...

Moi, eksyin teidän blogiin kun tein serica's:n kuvagalleriaa ja löysin sun ottamat kuvat sericas-päiviltä. Saanko käyttää niitä galleriassa, voin laittaa sun nimen kuviin jos haluat?(mikä sen on?) Kuka tuossa toisessa yhteiskuvassa on vika trikki collie?
http://sericas.kuvat.fi/kuvat/

Olen sivujen uusi ylläpitäjä(S.Bamir bc) ja uudistamassa vähän sivuja.
Jos tiedät jotain korjattavaa tai kutsumanimiä niin laita vain.

tiia.hamalainen(at)wippies.fi